Actuele trends

Keuken Drachten volgt altijd de laatste trends op het gebied van keukens en inbouw apparatuur. Zo vernieuwen wij elk jaar onze gehele showroom en verkopen wij uitsluitend de nieuwste keukens en meest actuele inbouw apparatuur.

Zo vind je in onze showroom momenteel veel keukens met grijstinten of in houtdesign. Qua inbouw apparatuur zien we momenteel de bridge zones bij de inductie kookplaten een grote opmars maken en zijn steeds meer inbouw apparaten met je smartphone te bedienen.

Keuken trends

De trend in keukens is natuurlijk jaar op jaar anders. Een trend welke we al enkele jaren zien; zijn de greeploze keukens welke in vele soorten verkrijgbaar zijn. Zo zijn er volledig greeploze keukens maar ook semi-greeploze keukens waarbij toch een kleine subtiele greep aanwezig is.

Naast de greeploze keukens zien we ook de echt gelakte keukens het overnemen van de goedkopere maar met de jaren vaak kwetsbare folie deuren. Naast de echt gelakte keukens is er momenteel ook veel vraag naar kunststof keukens in houtdesign en massief houten keukens.

Sinds 2016 zijn de grijstinten weer terug van weggeweest, waarbij grijs erg mooi te combineren is met het nog altijd onverminderd populaire wit. Daarnaast zijn er naast hoogglans gelakte keukens nu ook hoogglans keukens met een glazen toplaag. Deze deuren zijn gemakkelijk af te nemen en krassen veel minder snel.


Bekijk de laatste trends »

Inbouw apparatuur trends

Onder de inbouw apparatuur valt natuurlijk ook de Quooker kokend waterkraan welke verkrijgbaar is in de populaire versies: Quooker Fusion en Quooker Flex. De Quooker Flex is eigenlijk de iets grotere versie van de Fusion kraan waarbij de Flex de eerste kokend waterkraan met een uittrekbare slang is.

Bij de inbouw apparatuur vervangen de inductie kookplaat meer en meer de reguliere gaskookplaten. De trend hierbij is dat de vaste zones op de inductie kookplaten verdwijnen en je op de toekomstige inductie kookplaten de pan vrijwel overal op de glasplaat neer kunt zetten waarbij de kookplaat de pan automatisch herkent.

Bij de inductie kookplaten zijn er daarnaast twee trends welke nu actueel en reeds verkrijgbaar zijn. De eerste trend is de bridge functie welke ervoor zorgt dat twee inductie zones te koppelen zijn tot één grote zone. Waarbij deze zone ook als één grote zone te bedienen is. Een trend welke in de komende tijd erg belangrijk gaat worden zijn de inductie kookplaten met ingebouwde afzuiging, oftewel de afzuigkap zit hierbij volledig in de inductie kookplaat verwerkt.

Wil je de Quookers en de inductie kookplaten in het echt zien? Kom dan naar onze showroom op de Hemmen 38 in Drachten. De inductie kookplaat met afzuiging is hier te zien en ook aangesloten!